Как мога да анулирам абонамент, да се върна към по-ниско ниво или да изтрия профила си?


Можеш да анулираш абонамент в CVapp.bg направо от уебсайта ни, без дори да влизаш в приложението. За да го направиш, посети нашата страница „Свържи се с нас“ тук и избери опцията „Отказ от абонамент“ от менюто.

След това ще видиш опция за търсене на профила ти по имейл адрес. Ако имейл адресът ти бъде намерен, можеш да натиснеш бутона за анулиране на абонамент. Щом натиснеш бутона, ще ти изпратим имейл за потвърждение. Трябва да потвърдиш анулирането, като следваш стъпките, описани в имейла. Ако не получиш имейл до няколко минути, провери папката си за спам или търси „CVapp.bg” в пощенската си кутия.

В случай че имейл адресът ти не бъде намерен, можеш да повториш търсенето с друг имейл адрес, който е вероятно да си използвал/а. Ако отново няма резултат или не получаваш имейл за потвърждение, можеш да следваш стъпките по-долу, за да анулираш абонамента си от приложението, или да потърсиш помощта на нашия екип.


Как да изтриеш профила си или да се върнеш към по-ниско ниво от приложението


Можеш да се върнеш към по-ниско ниво или да изтриеш профила си по всяко време от самото приложение. След като влезеш, отвори падащото меню в горния десен ъгъл и натисни “Настройки на профила“, за да минеш на по-ниско ниво. Не забравяй, че анулирането на профила ти е окончателно и ще доведе до изтриването на информацията ти. Виж следващата снимка на екран.



Можеш да запазиш настройките в същия вид, да минеш на по-ниско ниво или да изтриеш профила си.


Какво се случва, след като анулирам абонамента си или премина на по-ниско ниво?


След като потвърдиш анулирането, ще разполагаш с премиум достъп за 30 дни от последното ти месечно плащане или за 7 дни от последното ти плащане за пробен период. Когато премиум абонаментът ти изтече, ще бъдеш прехвърлен на безплатен план.

Винаги можеш да влезеш отново в  CVapp.bg, за да получиш достъп до CV-то си и да го редактираш, да ползваш безплатните ни функции като споделяне на CV и търсене на работа, както и да преминеш на платен абонамент в който и да е бъдещ момент.


Как да изтрия профила си завинаги?


Ако искаш да изтриеш профила си завинаги, превърти до долния край на страницата за настройки на профила и натисни “Изтриване на профил“. Виж следващата снимка на екран.

Изтриването на профила ти в CVapp.bg е окончателно. След изтриването на профила нашият екип по поддръжката няма да може да възстанови данните, които си въвел/а за създаване на CV или мотивационно писмо.

Още ли се нуждаеш от помощ? Свържи се с нас Свържи се с нас