Как да прегледам моето CV и мотивационно писмо?

След като започнеш да добавяш съдържание в CV-то и мотивационното си писмо, можеш по всяко време да видиш как изглежда документът в шаблона на страницата за преглед. Редакциите ти се отразяват в прегледа в реално време. Ако искаш да увеличиш прозореца за визуализация, натисни където и да е върху страницата за преглед и ще видиш увеличена версия на CV-то или мотивационното писмо. Виж следващата снимка на екран.


Не забравяй да разгледаш всичките ни шаблони тук! Ако не харесваш вида, който придобива CV-то ти, промени го с едно натискане на бутон и пробвай със съвсем нов шаблон.


Почакай! Не забравяй да прочетеш нашия бюлетин, пълен с най-новите и най-ценните ни съвети за писане на CV и кариерно развитие. На всеки две седмици нашите кариерни специалисти събират най-добрите съвети за писане на CV и намиране на работа и ги изпращат до пощенската ти кутия. Улеснения в професионалния живот, методи за търсене на работа, проучвания на CV-та, съвети за продуктивност и психично здраве и други  – прочитането им отнема най-много 15 минути!


Можеш да се абонираш (или да отмениш абонамента си) за нашия бюлетин от настройките на профила, както е показано на следващата снимка на екран.

Още ли се нуждаеш от помощ? Свържи се с нас Свържи се с нас