Как да кача или редактирам снимката за CV-то си?

Повечето шаблони за оформление в CVapp.bg имат варианти с и без включване на професионална снимка.


Как да добавиш снимка към CV-то си


За да добавиш снимка към CV-то си, влез в профила си и отвори документа за редакция. След това влез в първия раздел, озаглавен „Лична информация“.

В раздела за лична информация ще видиш опция за качване на снимка. Можеш да качиш различни снимки за различни CV-та в един и същи профил. Тази нова функция ти позволява да персонализираш бързо портретната си снимка за всяка от позициите, за които кандидатстваш. Предлагаме ти и нов инструмент за премахване на фона, който ти позволява да превърнеш всяка твоя снимка в портрет, подходящ за професионално CV.


Следващият екран показва как да редактираш снимката си.


Идеалното изображение за снимка за CV е квадрат със съотношение 1:1 и резолюция най-малко 600 х 600 пиксела. След като качиш снимката, имаш няколко опции за корекция. При затруднения с качването на снимката опитай с друг браузър и виж дали има промяна. Виж следващата снимка на екран.

Как да редактираш снимката в твоето CV

След като качиш за пръв път снимка в CV-то си, тя ще бъде налична за ползване във всички шаблони и версии на документа ти. Можеш да коригираш изображението, да променяш и да премахваш фона. Винаги можеш да изтриеш снимката си от редактора или да качиш нова снимка.

Още ли се нуждаеш от помощ? Свържи се с нас Свържи се с нас