Какво мога да правя с премиум абонамент?

Премиум абонаментът ти дава пълен достъп до всички премиум функции на нашия сайт, включително неограничено ползване на нарастващата ни колекция от печеливши шаблони за CV-та и мотивационни писма, възможност за изтегляне на документи във формат PDF или Docx и други предимства. В допълнение към шаблоните ни за CV, създадени от утвърдени дизайнери, вече предлагаме и 18 иновативни и свежи шаблона за мотивационни писма. Ето списък с най-полезните функции, достъпни с премиум абонамент:


Функции с премиум абонамент:

  • Неограничен брой CV-та и мотивационни писма;
  • Всички премиум шаблони и цветови оформления;
  • Неограничено изтегляне на PDF файлове.

С гордост представяме новата ни функция „Оферти“, достъпна от всеки профил в CVapp.bg. Тя ти позволява да разгърнеш професионалната си реализация извън обичайния обхват, като се възползваш от преглед на CV-то ти от специалист, образователни услуги и дори предимства в бизнеса. Просто отиди на главното меню в горното поле на профилната ти страница, избери раздела „Оферти“ и се запознай с всички фантастични възможности, които имаш на разположение.


Ползвай новата ни статистическа функция, която ти позволява да видиш колко души са разгледали CV-то ти в краткосрочен и дългосрочен план. Открий колко дълго е разглеждал CV-то ти даден потребител и откъде. Способността да се информираш за възможности по целия свят въз основа на града или страната, от която разглеждат CV-то ти, гарантира, че няма да пропуснеш заинтересовани работодатели. Следи тенденциите за преглед на CV-то ти, за да преценяваш интереса на аудиторията и да правиш промени, когато сметнеш за необходимо.


Непременно ползвай и нашето разширение за Chrome за проследяване на работни позиции! Вече можеш да записваш възможностите и свободните позиции веднага щом ги откриеш, само с едно натискане на бутон. Съвсем лесно е:


  • Инсталирай разширението от официалния магазин на Google Chrome (безплатно);
  • Влез в профила си;
  • Търси обяви за работа в интернет;
  • Записвай работните позиции в горния десен ъгъл на браузъра;
  • Те влизат в таблото за проследяване на работни позиции. Готово!

Предлагаме и гъвкави планове за регистрация. Можеш да започнеш със 7-дневен пробен абонамент, а след това да избереш 6-месечен или годишен план. Прочети повече за цените тук.


Как да се откажа от моя премиум абонамент?

Можеш да се откажеш от твоя премиум абонамент по всяко време, като влезеш в настройките на профила в горния десен ъгъл на приложението. Натисни тук, за да научиш повече за преминаването на по-ниско ниво и анулирането на абонамент от приложението.


С безплатния ни план винаги можеш да влезеш в CVapp.bg, да получиш достъп до твоето CV и мотивационно писмо и да ги редактираш безплатно, както и да надстроиш до премиум абонамент по всяко време.

Още ли се нуждаеш от помощ? Свържи се с нас Свържи се с нас