Как мога да ползвам безплатно CVapp.bg?

CVapp.bg разполага с няколко инструмента, които можеш да ползваш напълно безплатно, без да въвеждаш данни за кредитна карта.


С безплатния план можеш:

  • Да създадеш CV от нулата с помощта на нашия инструмент за съставяне на автобиография, който те напътства в процеса; 
  • Да напишеш мотивационно писмо с нашите лесни за ползване шаблони, създадени да подхождат на CV-то ти, и да го изтеглиш безплатно в PDF формат; 
  • Да изтеглиш TXT файл на CV-то си, който можеш да копираш, поставиш и оформиш самостоятелно;
  • Да споделяш онлайн връзки към твоето CV;
  • Да разглеждаш и ползваш нашата библиотека с примерни CV-та. Богатата ни библиотека с ДЕЙСТВИТЕЛНИ автобиографии е чудесно място за търсене на вдъхновение;
  • Да търсиш работа в интернет, всичко на едно място;
  • Да влизаш, за да получиш достъп до твоето CV и мотивационно писмо и да ги редактираш.

Пробният абонамент ти осигурява достъп до премиум функциите за 7 дни и се подновява автоматично като месечен абонамент. Можеш да анулираш абонамента си по всяко време от менюто на профила ти в горния десен ъгъл на приложението.


Как да споделяш безплатно връзки към CV-то ти

Регистрирай се в CVapp.bg безплатно и се възползвай от нашите премиум оформления, като споделяш онлайн връзки към твоето CV. Онлайн връзката е бърз и лесен начин да споделиш автобиографията си с потенциални работодатели или хора от твоята мрежа чрез имейл, съобщение и дори SMS. Научи повече за онлайн споделянето на връзки към твоето CV оттук.  


Как да изтегля безплатно TXT файл

След като създадеш CV-то си в CVapp.bg, можеш да го изтеглиш безплатно като TXT файл. Разширението на файла говори самó за себе си – той съдържа единствено текста на CV-то ти без дизайнерското оформление. След като изтеглиш TXT файла, можеш да го отвориш на компютъра си, да избереш целия текст, а след това да го копираш и поставиш в текстов редактор като Word или Google Docs. Така можеш самостоятелно да го форматираш и оформиш стилово, разполагайки с основата за фантастично CV. Освен това можеш да изтеглиш безплатно PDF или TXT файл на мотивационното си писмо. Вече предлагаме 18 свежи и иновативни шаблона за мотивационни писма, които подхождат на твоето CV за постигане на въздействаща комбинация.


За да изтеглиш TXT файл на твоето CV или мотивационно писмо, влез в CVapp.bg и посети таблото си. Натисни върху връзката под главното меню на всяко CV или мотивационно писмо, за да изтеглиш TXT файл. Виж снимката на екран по-долу.

Винаги можеш да влезеш отново в CVapp.bg, за да получиш достъп до CV-то си и да го редактираш. Вместо да губиш време в търсене на файлове на компютъра си или през годините да почваш от нулата, дори да преминеш от премиум абонамент на по-ниско ниво, винаги можеш да ползваш CVapp.bg безплатно, за да актуализираш CV-то си.


Освен безплатните функции, споменати тук, винаги можеш да се възползваш и от безплатните ни ресурси, чиято цел е да ти помогнат да създадеш фантастично CV и скоро да бъдеш назначен/а:

  • Примерни CV-та – библиотека с повече от 250 действителни автобиографии, подредени по индустрии.
  • Примерни мотивационни писма- библиотека с повече от 50 безплатни примерни мотивационни писма, от които да се учиш. 
  • Блог- най-новите съвети за писане на CV, кариерни насоки, безплатни шаблони и други. Наскоро нарекохме блога „Асансьорът“, за да отразим по-ясно целта му да те издигне нагоре по етажите на успеха. Прочети 30 нови статии само от тази година!

Уведоми ни, ако имаш въпроси или отзиви за безплатното ползване на CVapp.bg. 

Още ли се нуждаеш от помощ? Свържи се с нас Свържи се с нас