Мога ли да изтегля CV-то си в Word или PDF?

След като завършиш CV-то си, има много начини да експортираш твоите CV-та или мотивационни писма, за да кандидатстваш за работа. Можеш да изтеглиш CV-то си в PDF, DOCX или TXT направо от таблото или от редактора на CV. Освен това можеш да обединиш CV-то и мотивационното си писмо в един PDF файл за по-голямо удобство и подреденост. Освен бутона „Изтегли PDF” ще видиш и падащо меню, озаглавено „Още“, което включва опции за изтегляне във формат DOCX или TXT. Функцията за изтегляне в DOCX/Word, налична за нашия най-популярен шаблон „Стокхолм“, вече е напълно активна и за шаблона „Сидни“. Моля, обърни внимание, че след като изтеглиш CV-то си като документ в Word с шаблона „Сидни“, цветното странично поле на втората страница ще изглежда различно от онова на първата. Въпреки това при отпечатване те ще бъдат еднакви. Оттук можеш да ползваш и опцията за споделяне на връзка. Радваме се да ти съобщим, че функцията за експортиране в Docx (Word) вече е активна и за още един от по-популярните ни шаблони - „Пътуване до Дъблин“.

Виж снимките на екран по-долу.

С нашия безплатен план можеш да експортираш CV-то си в TXT файл или да споделиш онлайн връзки към него.  


В случай че не искаш да надстроиш до премиум шаблони, експортирането на TXT файл ще ти позволи да копираш и поставиш съдържанието на CV-то си в стандартен текстов редактор като Word или Google Docs. Освен това споделянето на онлайн връзка ти позволява да запазиш премиум оформлението на достъпното онлайн CV.


Експортиране в DOCX

Вече сме пуснали бета версия на функцията за изтегляне на CV във формат DOCX. След като приключим с изпитването, актуализацията ще бъде налична за всички наши потребители. Това е премиум функция, която може да бъде полезна в някои държави, където работодателите изискват документ в Word вместо PDF файл. Ще намериш тази страхотна функция, като натиснеш върху „…“ до бутона за изтегляне в приложението (виж по-долу).


Експортиране в DOCX

Можеш да изтеглиш CV-то си и като DOCX файл. Опцията за запазване на файлове във формат DOCX (Word) е налична за най-популярните ни шаблони – „Стокхолм“ и „Сидни“. Прегледай изображението по-горе, за да разбереш как ще изглежда документът ти след експортиране. DOCX файловете ти позволяват да редактираш стила, размера и цвета на елементите от твоето устройство.

При натискане на бутона „…“ се появява стандартно падащо меню, което предлага няколко начина за изтегляне на твоето CV:

Защо файловете, които изтеглих във формат DOCX и PDF, се различават?

Винаги имаш 3 опции за изтегляне на твоето CV: в TXT (безплатно), PDF или DOCX файл. Твоето CV ще изглежда еднакво, независимо коя опция за изтегляне си избрал/а, с изключение на TXT.

Новата функция за изтегляне в DOCX формат е налична за най-популярните ни шаблони – „Стокхолм“ и „Сидни“. Просто изтегли файловете и се заеми с процеса по кандидатстване. Обърни внимание, че шаблонът има цветно странично поле, което изглежда различно на втората страница в режим на преглед, но след изтегляне и отпечатване страниците ще бъдат еднакви.

Всички наши шаблони са проверени от професионалисти и следват стриктно „правилата за съставяне на CV”, на които държат работодателите.

Още ли се нуждаеш от помощ? Свържи се с нас Свържи се с нас